Algemene Voorwaarden

Welkom bij onze online cursus “Verbeter je Relatie met je Lijf”. We zijn verheugd dat je interesse hebt in het deelnemen aan deze therapeutische cursus. Voordat je verder gaat, vragen we je om deze algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen, omdat ze belangrijke informatie bevatten over de voorwaarden waaronder deze cursus wordt aangeboden.

Cursusdoel:

De online cursus “Verbeter je Relatie met je Lijf” is bedoeld om deelnemers te ondersteunen bij het ontwikkelen van een betere relatie met hun eigen lichaam. De cursus heeft een therapeutische insteek, maar het is belangrijk op te merken dat deze cursus geen vervanging is voor individuele therapie of medische behandeling. De cursus biedt algemene begeleiding en informatie, maar de deelnemers blijven te allen tijde zelf verantwoordelijk voor hun eigen therapeutische proces. 

Geen 1-op-1 begeleiding:

Let op dat deze online cursus geen 1-op-1 begeleiding omvat. De cursus wordt aangeboden als een zelfstandig programma, waarbij deelnemers toegang krijgen tot vooraf opgenomen video’s, tekstuele inhoud en oefeningen. Hoewel we ons best doen om de cursus zo uitgebreid en informatief mogelijk te maken, is er geen persoonlijke, individuele begeleiding inbegrepen bij de aanschaf van deze cursus. Bij de meeste modules zit wel een individuele telefonische sessie van 30 minuten. Daarin kunnen we de persoonlijke vraag van de deelnemer bespreken. Mocht de deelnemer graag meer persoonlijke begeleiding van mij willen, kan deze een telefonisch consult boeken door mij een email te sturen op info@zijnmetzin.nl

Indien een deelnemer zich zorgen maakt over diens mentale gesteldheid, is het advies dan contact op te nemen met diens behandelend therapeut (indien van toepassing) of huisarts. 

Optionele aanvullende begeleiding:

Indien deelnemers individuele begeleiding wensen, bieden we aparte sessies aan die kunnen worden bijgekocht. Deze sessies kunnen zowel online als in de praktijk plaatsvinden. De kosten voor individuele sessies zijn als volgt:

Online sessie (via video call): €12,50,- per 10 minuten

Sessie in de praktijk: €92,50 per sessie (60 minuten)

Betalingsvoorwaarden:

De kosten voor de online cursus worden voorafgaand aan de toegang tot de cursus in rekening gebracht. De betaling voor individuele sessies wordt gedaan op het moment van behandeling. Betalingen kunnen worden gedaan via de aangeboden betaalmethoden op onze website of in geval van de sessies via betaalverzoek of overschrijving.

Annulerings- en restitutiebeleid:

Bij aankoop van de online cursus is restitutie niet mogelijk, aangezien direct toegang tot cursusmateriaal wordt verstrekt. Voor individuele sessies geldt een annuleringsbeleid van ten minste 24 uur voor de geplande afspraak. Bij annulering binnen 24 uur of het niet verschijnen op de afspraak, wordt het volledige sessietarief in rekening gebracht.

Intellectueel eigendom:

Alle inhoud in de online cursus, inclusief teksten, afbeeldingen, video’s en oefeningen, zijn eigendom van de cursusaanbieder en worden beschermd door het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Het is niet toegestaan om cursusmateriaal te kopiëren, delen of distribueren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de cursusaanbieder.

Aansprakelijkheid:

Hoewel we de inhoud van de cursus zorgvuldig samenstellen, kunnen we geen garantie geven voor de resultaten die de deelnemers zullen behalen. Deelnemers begrijpen dat het volgen van de cursus op eigen risico is. De cursusaanbieder en eventuele betrokkenen zijn niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die voortvloeit uit het gebruik van de cursus of individuele sessies.

Wijzigingen:

De cursusaanbieder behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Eventuele wijzigingen worden van kracht zodra ze op de website zijn geplaatst.

Door deel te nemen aan de online cursus “Verbeter je Relatie met je Lijf” ga je akkoord met deze algemene voorwaarden. Als je het niet eens bent met een of meerdere voorwaarden, verzoeken we je vriendelijk om geen gebruik te maken van de cursus.

Als je nog vragen hebt over deze voorwaarden of de cursus zelf, neem dan gerust contact met ons op via de contactgegevens op onze website.

Laatst bijgewerkt: 10-08-2023

Winkelwagen
Scroll naar boven